Uzun süredir Silifkelilere hizmet veren 'Silifke Belediye Düğün Salonu' yenileniyor. Bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, yeni ve modern bir düğün salonunu ilerleyen günlerde Silifke halkının hizmetine sunacak.

Profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleriyle birlikte donanımlı orkestrasıyla nişan, kına, düğün, sünnet, konferans, eğitim seminerleri, şirket toplantıları, lansman ve bayi toplantıları, vakıf ve dernek yemekleri, mezuniyet geceleri, mevlit ve iftar yemeği organizasyonlarına ev sahipliği yapacak olan düğün salonunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Özel günlerde halkımızın sevdikleriyle buluşma noktası olan düğün salonlarımızı daha kullanışlı ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Binanın iç dizaynında ve bahçe düzenlemesinde kullanılamayan alanları da fonksiyonel hale getirdik. Salonun zemin düzenlemesi baştan sona değiştirilerek, giriş kısımları yenilenecek ve genişliği de arttırılmış olunacak. Aydınlatma sorunu ve binanın iç cephesindeki eksiklikleri gidereceğiz. Salonumuz Silifke’ye yakışan yeni yüzüne kavuşacak ve artık bu güzel görünümüyle vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun."