GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, "Gaziantep ortak akılla büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Gaziantep kalkınırsa hepimiz kalkınırız. Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) yapacakları ortak çalışma ve projeler Gaziantep'in gelişimini hızlandırır." ifadelerini kullandı.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMBER), Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANASİED), Suriyeli İşadamları ve Girişimcileri Derneği (SİAD) Hıdıroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hıdıroğlu, kentin başarılı olmasının sırrının ortak akıla önem verilmesi ve uyum içinde çalışması olduğunu belirtti.

STK'larla beraber kenti ileriye götürmek için istişareler yaptıklarını ifade eden Hıdıroğlu, şunları kaydetti:

"Gaziantep ortak akılla büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Gaziantep kalkınırsa hepimiz kalkınırız. STK’ların yapacakları ortak çalışma ve projeler Gaziantep’in gelişimini hızlandırır. Suriye'de de barışın bir an önce tesis edilmesini istiyoruz. Odaya kayıtlı yaklaşık 900 civarında üye bulunuyor. Suriyeli üyelerin sorunların çözümü noktasında Oda bünyesinde Suriye Masası aktif bir şekilde çalışıyor. SİAD ile sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapılacak."