Suluova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) için yapılması planlanan yeni hizmet binası çalışmaları başladı.

Suluova TSO Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aksu, yeni hizmet binası kaba inşaatının 2015 yılı sonuna kadar tamamlanacağını ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kendilerine maddi destekte bulunduğunu söyledi. Yeni hizmet binasının toplam bin 24 metrekare kapalı alana sahip olacağını kaydeden Aksu, "Yeni hizmet binamızın inşaatı iki aşamada gerçekleşecek olup, tamamlandığında ise önümüzdeki 50 yıllık ihtiyacı karşılayacaktır.
Mevcut hizmet binamız her geçen gün artan hizmet çeşitliliğimiz sebebi ile yetersiz kalmaya başlamıştır. Yeni hizmet binamız ile üyelerimizin en çok mağdur olduğu konu olan park sorunu da ortadan kalkmış olacak. Ayrıca 41 yıldan beri faaliyetlerini aralıksız devam ettiren Suluova TOS için yapılan hizmet binamızda geniş ve ferah çalışma ortamı, 250 kişi kapasiteli toplantı salonu ve küçük toplantı salonları da olacaktır." diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kendilerine maddi destekte bulunduklarını açıklayan Aksu, "Akredite oda adayı statüsünde olduğumuz için en yüksek destek limitinden faydalanacağız. TOBB bizlere yardım ederken diğer odalara yapmış olduğu yardımlardan yüzde 25 fazlasıyla maddi katkı sağlayacak. Suluova TSO camiası olarak TOBB yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.