Taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Sürat Kargo, Babalar Günü için yüzde 30 indirim kampanyası düzenledi. 'Babalar unutulmasın' sloganı ile düzenlenen kampanya da bireysel gönderilere indirim imkânı sunuluyor.

Sürat Kargo, Babalar Günü için yaptığı kampanyanın yanı sıra, sosyal medya ve çalışanlar arasında da değişik yarışmalar düzenledi. İndirim kampanyası 21 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler katılmak için 4557 kısa numaraya 'BABAM' yazıp SMS gönderecek, gelen indirim kodunu herhangi bir Sürat Kargo şubesindeki personele göstererek gönderimi yapabilecek.

Ayrıca sosyal medya üzerinden açılan #babaklasikleri etiketi ile babasının en çok kullandığı kelimeyi paylaşan kullanıcılar arasından en çok beğeni alan paylaşımın sahibine değişik hediyeler verilecek. Bunun yanında, Sürat Kargo bünyesinde çalışan ve en çok çocuğu olan 3 babaya çeşitli hediyeler verilirken, çalışanlar arasında da babaları ile en anlamlı fotoğrafı çekenler ödüllendirilecek.

Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Necmi Mert, kampanyayı bu sene şenlik haline getirdiklerini söyledi. Mert, "Babalarını unutmayan ancak fiziki olarak yanında bulunamayanların hediyelerini ulaştırarak babalarına hoş bir sürpriz yapmaları için böyle bir kampanya düzenledik. Kimse bu Babalar Günü'nde babasının yanında olamadığı için üzülmesin. Bizler, hediyeleri ve mutlulukları taşımak için böyle bir kampanya düzenledik." dedi. Sürat Kargo’nun sürekli gelişen ve daha özel hizmetlerin öne çıktığı kargo sektöründe, yeni ve özgün çalışmalara imza attığını belirten Necmi Mert, "Babaların hakkı hiçbir zaman ödenmez. Bizde kurum olarak babalarına hediye göndermek isteyen ancak, nasıl göndereceği konusunda tereddüdü olan herkese, siz hediyenizi seçin, beğenin, alın, biz babanıza sürprizi yapalım diyoruz." diye konuştu.