Türk Amerikan Derneği (TAD), Yabancı Dil Kursları franchising sistemiyle Samsun’a şube açmak için girişimci arıyor.
Ülke çapında şubeleşmeye başlayan TAD, Yabancı Dil Kursları Bayii Yönetim ve Kurumsal Satış Koordinatörü Volkan Işıltaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile görüşerek, bayilik konusun hakkında bilgi verdi. Samsun TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan Volkan Işıltaş, Türk Amerikan Derneği’nin 1951 yılında Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasında iki anlaşma neticesinde kurulmuş köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

MÜFREDAT ÇOK GENİŞ
Çok geniş bir müfredata sahip olduklarını belirten Işıltaş, “1951’den bu güne edindiğimiz deneyimle yabancı dil eğitimi ve uluslararası sınavlara hazırlık konularında kendini kanıtlamış prestijli bir kuruluş olarak hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Yurt dışı ve yurt içinde lisans ve yüksek lisans eğitimi için alınması gereken TOEFL, GIMAT, GRE, YDS gibi sınavların hazırlık kurslarında yine TAD Yabancı Dil Kursları tercih edilmektedir. Ayrıca iş başvurularında ve çalışanların terfilerinde gerekli olan TOEIC belgesi için hazırlık programı yalnızca TAD Yabancı Dil Kurslarında verilmektedir. Profesyonel iş hayatında İngilizcenin daha da önem kazandığı bu gün geçmiş deneyimlerinin farkı ile İngilizce dil eğitimindeki tecrübesini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyoruz. Bu nedenle, çalışanlarına dil eğitimi aldırmak isteyen devlet kurumları ve özel kuruluşların tercih ettiği bir kuruluş olmaktadır. MEB mevzuatına uygun, çok geniş bir müfredatla yeni nesilleri oluşturacak çocuklarımıza yönelik İngilizce dil eğitimi programı çocuklara eğlenceli bir şekilde verilmekte ve çocukların İngilizceyi sevmesi sağlanmaktadır.” dedi.

MURZİOĞLU’NDAN DESTEK SÖZÜ
Türkiye’de şubeleşmeye başladıklarını belirten Işıltaş, “Türkiye’de şube sayımız her geçen gün artıyor. Şu anda dört ilde 13 şubemiz hizmet vermekte. İlk şubeleşme planlamalarımız içinde Eskişehir, Bursa, Konya, Samsun, Trabzon ve Ordu bulunuyor. Ankara’da sürdürdüğümüz yabancı dil kursları konusunda sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimini 'franchise' sistemi ile Samsun’da da bir şube açmayı planlıyoruz. TADEK’in ve Türk Amerikan Derneği’nin marka değerine uygun bir yönetim anlayışı ile işini yürütebilecek, bu işi birincil işi olarak benimseyen girişimcilerle Samsun’da da birlikte çalışabiliriz. Bu konuda sizlerin de desteği bizim için önemli görüyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz.” dedi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da, eğitimin önemine değinerek, “Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursları’nın Samsun’da da şube açmayı uygun görmesi önemli. Bu konuda size elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.