Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nde (TGSD) yeni yönetim belirlendi. System Tekstil AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Fayat’ın başında bulunduğu yönetimde ünlü tekstilci Sami Kariyo ve modacı Atıl Kutoğlu da yer alıyor.



Derneğin 19. Başkanı olan Fayat, üretim ve ihracatı arttırmak için gerekenleri yapacaklarını ifade etti.

pTGSD’yi Anadolu ve Avrupa’da şubeleştirmeye odaklanacaklarını anlatan Fayat, “Bilhassa Avrupa şubelerimizi üyelerimizin tanıtım ve satış gücünü arttıracak yerler olarak kurgulayacağız. Yeni dönemde sektörde yer alan tüm kesimleri kucaklayıp derneğin üye profilini daha geniş bir alana yayacağız. Genişleyen üye yapımız ile Türkiye’nin giyim ihracatını artıracağız.” dedi.

TGSD’nin yeni yönetim kurulunda şu isimler var:

Şeref Fayat (System Tekstil), Hadi Karasu (Intersource), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks), Sami Kariyo (Penti Çora), Ramazan Kaya (TYH Tekstil), Toygar Narbay (Narkonteks), Murat Aydın(Modega), Önder Türkmen (ACT Tekstil), Cem Altan (Aycem Tekstil), Ümit Özüren (Murat Çorap), Murat Öztürk (Realkom), Esra Ercan (Spring Near East), Mustafa Laçin (Timay), Seda Dicle (İnternet Tekstil), Sanem Dikmen (ETF Tekstil), Bülent Alkanlı (Perseus), Hakan Tin (Reha Tekstil), Tanzer Gözek (Kimtex), Demet Mutlu Üçok (Trendyol), Atıl Kutoğlu (Modacı), Mete Pamukçu (Tekboy), Umut Boz (Umut Boz), Murat Şimşek (SMM Tekstil) Ve Kemal Genç (Genç Tekstil).