Vatandaşların Kahramanmaraş'ta hava yolu ulaşımının artırılmasını istemesine rağmen THY alay edercesine günde iki defa yapılan uçuşlardan birini iptal etti. THY'nin bu kararı sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Kahramanmaraş'tan İstanbul'a sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa yapılan seferlerden biri iptal edildi ve sefer sayısı bire düşürüldü. THY aldığı skandal kararla haftada 5 gün sabah, 2 gün ise akşam sefer düzenleyecek. 

Son zamanlarda seferlerini uçuşa kısa süre kala iptal ettiği için büyük tepki çeken THY'nin iki seferden birini iptal ettirmesi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Sosyal medyada duruma tepki çeken vatandaşlar, Kahramanmaraşlı milletvekillerinin konuya çözüm bulmasını ve vatandaşların sesine kulak vermesini istediler.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'da konuyla ilgili yaptğı açıklamada "Kahramanmaraş - İstanbul uçuşlarının sabah erken ve akşam geç saatlerinde olmak üzere günde iki defa yapılması gerektiğini" söyledi. Aycan "Kahramanmaraş'tan Ankara'ya her gün uçuş yapılmalı, ayrıca Antalya ve İzmir seferleri de düzenlenmelidir" şeklinde açıklamada bulundu.

Haber46 olarak vatandaşlarımızın uçak seferleriyle ilgili şikayetlerinin ciddiyetle değerlendirilmesini ve çözüme kavuşturulmasını istediğimizin, konunun her safhasının takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.