Teknolojinin gelişmesiyle birlikte geleneksel ticarette yaşanan dijital dönüşüm Ankara Ticaret Odası (ATO) ile Gelecek Araştırmaları Enstitüsü’nün birlikte düzenlediği Ticaret 2.0: Ticaretin Dijital Dönüşümü konulu etkinlikte masaya yatırılacak.
Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda 1 Haziran Çarşamba günü 09.30-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve ilgililerin ücretsiz katılım sağlayabileceği etkinliğe, IBM, Ericsson ve DHL gibi çok uluslu şirketlerin yöneticileri ile alanında uzman konuklar konuşmacı olarak katılacak.
ATO’dan yapılan yazılı açıklamada, teknolojinin sınır tanımayan gelişimi ve mobil cihazların hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmeye başlamasıyla birlikte müşterilerin hizmet aldıkları kurumlardan beklentilerinin de değiştiği vurgulandı. İnternetin ve mobil teknolojilerin yeni nesil ticarete etkileri, değişen tüketici alışkanlıkları ve beklentileri gibi konuların ele alınacağı “Ticaret 2.0: Ticaretin Dijital Dönüşümü” etkinliğinde, dijital dönüşümle birlikte ortaya çıkan yeni iş modelleri ve stratejileri üzerinde de durulacak.
"SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ HEDİYE EDİLECEK"
Sanal gerçeklik deneyiminin de yaşanacağı etkinlik öncesinde bütün katılımcılara “sanal gerçeklik gözlüğü” hediye edilecek. Etkinliğe katılmak isteyenlerin kayıt ve ayrıntılı bilgi için gelecek.org.tr/ticaret20 sayfasını ziyaret etmeleri gerekiyor.
Sektör profesyonelleri, girişimciler ve yatırımcıların yer alacağı etkinliğe, ATO üyelerinin yanı sıra konuya ilgi duyan herkes ücretsiz olarak katılabilecek.