Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ihracatçı firmaların strateji, vizyon ve hedeflerini kurgulamaları için başlattığı ‘TİM Akademi 2023’ şehirler turuna Adana ile devam ediyor.

TİM Akademi 2023 Projesi, İstanbul’un ardından 10 Anadolu kentinde ihracatçılara yol gösterme çalışması kapsamında cuma günü Adanalı ihracatçılar ile buluşacak. Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB), oda ve borsalarının destekleri ile Adana Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek etkinlik, firmaların 2023 için kendi planlarını kurgulamaları için adeta bir kılavuz olacak. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın yanı sıra Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Ebru Özgüç, HSBC Türkiye Kurumsal Bölge Yönetimi Grup Başkanı Belgin Dağtekin, Güler Dinamik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan Güler, Finansal Kurumlar Birliği Faktoring Sektörü Temsilcisi Filiz Ünal konuşma yapacak.

Etkinlikte; Ekonomi Bakanlığı Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürü Dr. Halil Bader Arslan, 2023 İhracat Stratejisi Genel Vizyonu ve Adana Değerlendirmesini, Marmara Bölgesi Müdür Yardımcısı Dr. Yasemin Görüm, 2023 İhracat Stratejisi kapsamında Adanalı firmaların yararlanabileceği devlet desteklerini ve son dönemde değişen tebliğlerin neler olduğunu anlatacak. Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, ‘Markalaşmada Bir Başarı Hikayesi Olarak Pegasus’ konulu bir sunum yapacak.