Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin büyük işler yaptığını ve Türkiye'nin ihracat üslerinden biri olduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu, kısa bir süre önce gerçekleştirilen Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 13. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu başkanlığına seçilen Tahir Nursaçan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Organize sanayi bölgelerinin Türkiye'nin gelişimine büyük katkı verdiğin dile getiren Hisarcıklıoğlu, Kayseri OSB'nin de büyük bir istihdam alanı oluşturduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kayseri, Türkiye'nin sanayileşmede örnek kentlerinden biri. Kayseri, Türkiye'nin 12 marka ve öncü şehri arasında yer alıyor. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi büyük işler yapıyor, Türkiye'nin ihracat üslerinden birisi. OSB'nin Kayseri'yi en iyi şekilde temsil ediyor olmasından gurur duyuyoruz. Tahir kardeşim ve yönetim kurulunun devraldıkları bayrağı çok daha üst noktalara götüreceklerine inanıyorum. Bir hemşehriniz olarak da bana ne görev düşüyorsa TOBB Başkanı olarak yanınızdayım."

Nursaçan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri OSB'yi daha iyi noktalara getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Ziyarette Hisarcıklıoğlu, Nursaçan'a Dede Korkut Kitabı, Nursaçan da konuğuna meşhur Yahyalı halısı ve tespih hediye etti.