KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, Mado Sarayı'ndaki toplantıda, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
Karaküçük, gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Gazetecilik ve basın yayın sektörü, Türkiye'de ve dünyada her geçen gün önemi artıyor. Günümüz teknoloji ve bilgi çağı oldu. Bugün biz bilgisayarımızla bir tuşa basarak dünyanın dört bir tarafındaki olup biten her şeyden haberdar oluyorsak, sizin gibi dünyanın dört bir tarafından bu bilgileri servis eden gazetecilerin sayesinde öğreniyoruz."

Tomsuklu bölgesinde yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili çalışmaların mutlu sonla tamamlandığını ifade eden Karaküçük, OSB'nin ilgili bakanlık tarafından onaylandığını, şehre ve millete hayırlı olması dileğinde bulundu.

Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmalarının yakın zamanda başlayacağını belirten Karaküçük, şunları kaydetti:

"Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tomsuklu bölgesindeki organizeyi 2015-2016 yılında yatırım programına alıyor. 2015'de organize sanayi için taleplerin alınmasını bekliyoruz. 5 bin dönüm alanda 30 bin kişiye istihdam sağlayacak. Şehrimizin ufkunu açacağına, ihracatının büyüyebileceği ve istihdam sağlayacaktır. 2023 ihracat hedefimize ulaşmamızı sağlayacağını düşünüyorum. Bu organize sanayi bölgesinin yatırım programına alınmasında emeği geçenlere teşekkür ederim."

KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz ise kentin sanayisinin her geçen gün geliştiğini, basın sektörünün de daha hızlı gelişmesi halinde kazananın Kahramanmaraş ve halkı olacağını söyledi.

Program, soru-cevap bölümüyle sona erdi.