Kayserispor’un uzun süredir yaşadığı yeni yönetim krizi sonlandı. Kulüp başkanlığına Kocasinan Belediyesi eski Başkanı Bekir yıldız seçildi. Başkan Yıldız, "Tribünlerin Süper Lig yolunda dolmasını sağlayacağız. Şehir halkıyla takımımızı birleştireceğiz." dedi.

Kayseri Valiliği Planlama ve Koordinasyon Başkanlığı Tesisleri'nde gerçekleştirilen Kayserispor Genel Kurulu’na, Kulübün Onursal Başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları ve kulüp üyeleri katıldı. Başkan Mehmet Özhaseki, kulübe herkesin sahip çıkması yönünde çağrıda bulunarak, "Kayserispor kulübü için ne yazık ki yeni yönetim oluşturma ve maddi katkı konusunda kapısını çaldığımız kişilerden 'Bize ne Kayserispor'dan' diyenler oldu. Bin bir bahane hem de öyle komik mazeretlerle karşımıza çıktılar, inanamazsınız. Kayserispor'a gelin yardım edin deyince, çoğu kaçıyor. Süper Lig'e yeniden dönme konusunda iyi bir yere sahip, lider Kayserispor'da Bekir Yıldız ve bu yönetim kurulu önemli ve zor bir görev üstlendi. Bize ve kent halkına düşen görev onları sonuna kadar destekleyecektir." diye konuştu.

Kayserispor'un yeni başkanı Bekir Yıldız da, takımı şehir halkıyla birleştireceklerini ve Süper Lig'e yeniden çıkacaklarını söyledi.

Kayserispor’un yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
Başkan: Bekir Yıldız
Yönetim Kurulu üyeleri: Yücel Şahin, Rifat Pehlivan, Hüseyin Beyhan, Hacı Ömer Okutucu, Şaban Mirapoğlu, Mehmet Büyükbaş, Nuri Çiftçi, Hayrullah Doğan, Kazım Nuralan, Mehmet Delikan, İskender Belük, Serdar Maraşlı, Tufan Koç, Özhan İnce, Mustafa Gürsoy, Mehmet Çiftlikçioğlu, Murat Başyazıcıoğlu, Sedat Kılıç.