Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirilen Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamındaki en büyük etkinlik olan Ev&Stil Fuarı kapılarını açtı.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarın açılışını, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay yaptı. Stantları gezen protokol üyeleri, fuara katılan firma yetkilileri ile sohbet etti. Türkiye'nin dört bir yanından 75 firmanın katıldığı fuarda, ev tekstilinden, tasarım ürünlerine, tablolara kadar geniş bir yelpazede ürünler ziyaretçilere sunuluyor.

ÜNLÜ RESSAMLARIN TABLOLARI FUARDA

Fuarda en dikkat çeken ürünler arasında ünlü ressamların paha biçilmez değerdeki tablolar yer aldı. Ankara'dan bir firmanın getirdiği tablolar, güzelliklerinin yanı sıra, fiyatları ile de dikkat çekti. Türk resim sanatına mal olan sanatçılar Fehiman Duran, İbrahim Çallı, Nuri Abaç, Turan Erol, Nazmi Ziya, Balaban gibi sanatçıların eserleri 450 bin TL'ye kadar varan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bursa'dan fuara katılan bir ev tekstil firmasının Genel Koordinatörü Abdullah Şişman, yeni diziyan, farklı konseptlerde genç odaları, bebek odaları, mutfak, yatak odaları gibi bölümler için farklı ürünler yaptıklarını belirterek, herkesi fuara davet etti.

Fuar, 28-31 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.