Doğu Akdeniz’in en yeşil kenti, tarihle, kültürel zenginliklerle ve daha nicesiyle dolu Kahramanmaraş, ünü tüm dünyaya yayılmış enfes Maraş dondurmasıyla hepimizin hafızalarında yer etmiş, bir gün gitsem de doya doya gezsem diye gezecek yerler listemize eklediğimiz dehşetengiz bir şehir. Birbirinden gizemli mağaralarını keşfetmek, Ashab-ı Keyf Külliyesi’ne karşı çayınızı yudumlamak, TBMM tarafından verilen “Kahramanlık” unvanının nasıl verildiğini Kahramanmaraş’ın yerlilerinden dinlemek ve müzeleri gezmek, yöresel lezzetlerini tatmak, kısacası bu şehirde yapacağınız her şeyden zevk alacaksınız.

Kahramanmaraş’ın tarihi sokaklarında yürürken her an Paleolitik Çağ, Neolitik dönemler, Bizans, Osmanlı veya Hitit dönemine ışınlanabilirsiniz. Deyim yerindeyse taşı sıksanız tarih fışkıracak bir şehir olan Kahramanmaraş, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet dönemlerinde de Türkiye’nin en çok adından söz ettiren ilk 10 şehrinden biri oldu. Kahramanmaraş’ta özellikle yerli turistlerin en çok sevdiği ilçeler arasında Elbistan, Afşin, Onikişubat ve Dulkadiroğlu bulunuyor.

Kahramanmaraş, öylesine güzel bir konuma sahip ki, hem iklim açısından dört mevsim gezilebilir bir şehir, hem de Türkiye’nin dört bir yanından otobüs seferleri düzenleniyor. Kahramanmaraş rotaları arasında Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Malatya ve Kayseri dahil olmak üzere birçok şehir bulunuyor. İstanbul, Bursa ve Ankara gibi büyükşehirlerden de doğrudan Kahramanmaraş’a gidebilir, siz de bu eşsiz doğa güzelliğinin karşısında büyülenebilirsiniz.

Kahramanmaraş otobüs biletinizi tek tıkla alabileceğiniz oBilet sayesinde güncel fiyat karşılaştırmalarıyla bütçenize en uygun bileti temin edebilirsiniz. Ayrıca Kahramanmaraş merkezli otobüs firması olan Lüks Kahramanmaraş ile otobüs terminaline vardıktan sonra yalnızca 4 km uzaklığındaki Kahramanmaraş şehir merkezine ulaşmak da çok kolay. Yeni bir gelişme ise Türkiye’nin en büyük otobüs bileti platformu olan oBilet’in artık Lüks Kahramanmaraş Turizm ile işbirliği yapıyor oluşu. Şehrin en önemli firmalarından olan Lüks Kahramanmaraş Turizm de online otogar oBilet filosuna eklendi. Kahramanmaraş otobüs biletinizi ister gidiş-dönüş, isterseniz de tek yön alabilir, dönemsel olarak oBilet’e özel Lüks Kahramanmaraş Turizm kampanyalarından faydalanabilirsiniz.oBilet’in https://www.obilet.com/otobus-firmalari/luks-kahramanmaras-turizm sayfası üzerinden Lüks Kahramanmaraş Turizm tüm otobüs sefer bilgilerine, şube adres ve telefonlarına ulaşabilir, otobüs biletini ekonomik fiyatlardan alabilirsiniz.

Günden güne Kahramanmaraş rotalarını artıran ve ulaşım ağını genişleten Lüks Kahramanmaraş Turizm’den Kahramanmaraş otobüs bileti alarak, İstanbul, Bursa, Ankara, Düzce, Bolu, Eskişehir ile Adana, Tarsus, Mersin, Antalya, Manavgat, Alanya gibi Türkiye’nin en turistik Akdeniz bölgelerinden de aktarma yapmadan direkt olarak Kahramanmaraş’a gidebilirsiniz. Aynı zamanda Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Malatya ve Kayseri’den de seferleri bulunan Lüks Kahramanmaraş Turizm firmasının gün içinde birçok kez güncellenen fiyatlarına oBilet ile hızlıca ulaşabilir ve dakikalar içerisinde tüm firmalardan Kahramanmaraş otobüs biletinizi alarak hemen yola koyulabilirsiniz. . Lüks Kahramanmaraş Turizm ile oBilet iş birliği bir çok kullanıcıyı ucuz bilet bulma derdinden kurtaracak gibi duruyor. Bu işbirliği özellikle Akdeniz Bölgesi için önemli bir adım gibi duruyor.Tüm Kahramanmaraş otobüs biletleri hakkında detaylı için oBilet Kahramanmaraş otobüs bileti sayfasını ziyaret edebilirsiniz.