Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda Gayrimenkul Özel Alanı'nda kampanyalı ev satışları da yapılacak.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından valilik, Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Mimarlar Odası, Makina Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile hazırlanan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nın tanıtım toplantısı Sheraton Otel'de yapıldı. TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, daha önce Otomotiv Fuarı ile kapılarını açan Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan İnşaat Fuarı'na 174 markanın katılacağını belirtti.

Ersözlü, "Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojilerinin yanı sıra bir de gayrimenkul adıyla özel bölüm yer alacak, burada fuara özel kampanyalı konut satışı yapılacak. Başta Rusya, Irak, İran olmak üzere komşu ülkeler olmak üzere bir çok ülkeye davet gönderdik, 40'a yakın ülkeden katılım olmasını bekliyoruz. Daha önce düzenlediğimiz otomobil fuarında 100 bin ziyaretçi ile kapanış yapmıştık. Bu fuar için de iddialıyız. Özellikle Samsun'dan fuara vatandaşların ulaşım konusunda rahat gelebilmesi için Cumhuriyet Meydanı'ndan ücretsiz servisler kaldıracağız." dedi.