Ünye Sanayi Sitesi’nin her iki giriş ve çıkış noktalarında Akkuş Niksar Caddesi’ne bağlantılı olan kavşaklar tehlike oluşturuyor.

Yoğun bir trafiği olan Akkuş Niksar Caddesi’nden sanayi sitesine doğu taraftan giriş ve çıkışta, yine batı taraftan giriş ve çıkışta trafiği kontrol eden ışıklandırma olmadığı için tehlike arz ediyor. Zaman zaman Akkuş Niksar Caddesi’nde ilerleyen araçların sanayi sitesinden çıkan araçlar ile kavşakta ağır yaralanma hatta ölümlü kazaların olduğunu ifade eden vatandaşlar, bir an önce sanayi sitesinin giriş ve çıkışına trafiği kontrol edecek ışıklandırmanın konulmasını istiyor. Sık sık kazaların meydana geldiği noktalarda ışık olmamasına ise vatandaşlar anlam veremediklerini ifade ediyor.

BAŞKAN ALİ ÖZKAN: YAZILI DİLEKÇEMİZİ VERDİK

Öte yandan Ünye Sanayi sitesi Başkanı Ali Özkan, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğüne dilekçe yazılı dilekçe verdiğini ancak oradan bir sonuç alınamadığını söyledi. Başkan Özkan, “Ordu Büyükşehir olmadan önce Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’ne Ünye Sanayi sitemizin giriş ve çıkış yani, Akkuş Niksar Caddesi’ne birleştiği kavşaklara trafiği kontrol edecek ışıklandırma sisteminin konulması için yazılı dilekçe verdik. Oradan bir sonuç alınamadı. Tabii bu süreçte Ordu Büyükşehir olunca bu mevzu büyükşehir bünyesinde olan bir konu haline geldi. Ben hem sözlü hem de yazılı olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı’na konu arz ettim. Yazılı olarak da dilekçeyi verdim. Şu andan seçim yoğunluğu var inşallah seçimlerden sonra yapılmasını arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.