Silifke Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, 26. Vergi Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek günün anısına bir çiçek verdi.

Bu yıl 26.'sı kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u personeliyle birlikte makamında ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, günün anısına bir çiçek verdi. Şengül yaptığı konuşmada, “23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında bu yıl 26.'sını kutladığımız Vergi Haftamızda bizleri yalnız bırakmayan ve günümüzü kutlayan değerli Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz. Kim ben bu ülke’de yaşıyorum diyorsa vergisini verecek ve bunun karşılığını devletten alacak. Bu yıl 26. Vergi Haftasını kutluyoruz. Tüm vatandaşlarımız vergi ödemeyi bir vicdani sorumluluk ve alışkanlık haline getirmeli. Vatandaşta vergi bilincinin tam olarak yerleşmesi gerekir. Vergi bilincinin yeterince vatandaşımızda yerleşmesi ve bilinmesi amacıyla çalışmalar yürüterek, vergi bilincini vatandaşlarımıza aşılamaya çalışıyoruz. Vergi bir yük olarak görülmemelidir. Vergi kazancın kutsallığı devletin vatandaşından alacağı hakkın değeri olarak görülmelidir” dedi.

Şengül, ayrıca Silifke Belediyesini ve Başkan Mustafa Turgut’u vergi konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı tebrik etti.

Başkan Turgut ise kendilerini ziyarete gelen Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül ve beraberindeki personelin bu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vergi Haftasını kutlayıp, Silifke Belediyesi olarak vergi konusunda var olan hassasiyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.