Adana Vergi Dairesi Başkanlığı ile Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulunun buluşmasında, karşılıklı işbirliğinin artırılması konusunda olumlu mesajlar verildi.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç’ı ziyaret eden Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, mükellef odaklı hizmet anlayışıyla ve memnuniyeti ön planda tuttuklarını söyledi. Tunalı, “Mükelleflerimizin üyesi bulunduğu meslek ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim ve diyalog halinde olmanın büyük yararları olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Son yıllarda vergi hizmetlerinde önemli değişimlerin yaşandığını vurgulayan ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, vergi dairelerinde sanayici ve işadamlarına yönelik tutum ve bakış açısındaki olumlu gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Yapılan düzenleme çerçevesinde vergi borçlarının yapılandırılmasına yönelik yoğun talep ve Adana sanayisinde son dönemdeki gelişmelerin de ele alındığı ziyarette, Adana Vergi Dairesi Grup Müdürleri Recep Yavuz ve Kamil Kurt, Adana Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fırat Karalı, üyeler Yavuz Tezcan, Ahmet Özkök, İsa Tuzcu, Ahmet Güldiker, Süleyman Baş ve Genel Sekreter Bora Kocaman hazır bulundu.