Adana Valisi Mustafa Büyük, rekortmen firma sıralamasında Türkiye’nin en büyük 352. kuruluşu olan Akyem Beyza Piliç adına Hamza Çalışkan’a ödülünü takdim etti.

Adana Hilton Otelinde gerçekleşen Vergi Rekortmenleri ödül törenine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve birçok davetli katıldı.

İftar yemeği ile başlayan ödül töreninde protokol konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Rekortmen firma sıralamasında Türkiye’nin en büyük 352. kuruluşu olan Akyem Beyza Piliç adına Hamza Çalışkan’a ödülünü Adana Valisi Mustafa Büyük takdim etti.

Ödül töreni sonrasında bir açıklama yapan Beyza Piliç Genel Müdürü Hamza Çalışkan, “Bu ödülü, binler, on binlerce Beyza çalışanı, üreticisi ve tüketicisi adına alıyorum. Beyza Piliç olarak ülkemizin daha iyi yerlerde olması ve hak ettiği değerlere kavuşabilmesi için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Tüketiciye, güvenli, kaliteli ucuz ürün ve iyi hizmet sunma yarışında olacağız. Bu başarıda emeği geçen başta çalışanlarımız olmak üzere, Beyza Piliç’e güvenen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.