İSTANBUL (AA) - Vodafone, aralık ayında Vodafone 4.5G deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için yeni abone kampanyasını hayata geçiriyor.

Şirket açıklamasına göre, abonelerine çeşitli fırsatlar sunmaya devam eden Vodafone, aralık ayına özel kampanyası ile herkesi Vodafone 4.5G'li olmaya davet ediyor.

Kampanya ile Vodafone'a gelen herkes, 6 ay boyunca seçtikleri tarifenin bir üstündeki tarifeye ait interneti kullanabilecek. Aboneler tarifelerindeki internet kotalarını bitirdikten sonra, fatura korkusu olmadan, Vodafone tarafından hediye edilen internet ile bir üst tarifenin limiti dolana kadar kullanımlarına devam edecekler.

Ay sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile Vodafone'a gelen herkes 19 TL'den başlayan tarifelerden yararlanabilecek.


-"Yeni yılda herkesi Vodafone 4.5G'li olmaya davet ediyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye'nin en geniş 4.5G ağına ve en fazla 4.5G kullanıcısına sahip operatör olduğunu bildirdi. Buruk, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya büyük özen gösteriyoruz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda abonelerin 4.5G'yi kullanmaktan çekinmelerinin en büyük sebebinin fatura aşım korkusu olduğunu gördük. Müşterilerimizin bu korkularını yenmelerini sağlamak amaçlı geliştirdiğimiz kampanyamız ile Vodafone'lu olmayan herkesi Vodafone 4.5G ile tanıştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, aralık ayında numarasını Vodafone'a taşıyanlara 6 ay boyunca bir üst tarifenin internet hakkından yararlanma fırsatı sunuyoruz.

Aboneler tarifelerindeki internet hakkını bitirdikten sonra fatura aşımından korkmadan Vodafone 4.5G deneyimine devam edebilecek. Kampanyamız sadece yeni gelecek aboneler için değil. Mevcut Vodafone abonelerini de unutmadık. 4.5G deneyimini korkusuzca yaşamaları için 3 ay boyunca faturasız ve faturalılara 1GB, Vodafone Red abonlerine 2 GB internet hediye ediyoruz. Vodafone olarak, faaliyet gösterdiğimiz ülke sayısı bakımından bugün dünyanın en geniş 4.5G ağına sahip operatör konumundayız. Grubumuz, 21 ülkede 4G, 5 kıtada ve 16 ülkede ise 4.5G hizmeti sunuyor."

4G ve üstü teknolojilerde dünyanın en büyük uluslararası dolaşım ağına sahip olduklarını dile getiren Buruk, uluslararası dolaşım hizmeti verdikleri ülke sayısının 90'a ulaştığını belirtti. Türkiye'de şu an toplamda 38,6 milyon 4.5G abonesi bulunduğu bilgisini paylaşan Buruk, şu açıklamalarda bulundu:

"1 Nisan'daki 4.5G tanıtımında Türkiye'de her yerde herkesin 4.5G kullanıcısı olmasına öncülük edeceğimizin sözünü vermiştik. '4bucakG' stratejimizle 81 ilde 7 bin 500'ü aşkın fiziksel çekim noktasıyla ülkemizin en ücra köşesine kadar 4.5G hizmeti götürüyoruz. Aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen operatör olarak, yeni teklifimizle herkesi Vodafone 4.5G'nin avantajlarından yararlanmaya ve 22 milyonu aşkın büyüklükteki Vodafone ailesine katılmaya davet ediyoruz."