Mobilya ve yatak sektörünün takip edilen markası Yağmur Mobilya, müşterilerine verdiği üstün hizmet kalitesini ‘mükemmel’ boyutlara taşımak amacıyla eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu amaçla sevkiyat ve teknik servis ekibi Mükemmel Müşteri Deneyimi Yaşatma Programı adı altında bir eğitim aldı. Yağmur Mobilya Perakende Mağazalar Koordinatörü Kadir Korhan Hınçal, “Amacımız şimdiye kadar yaptığımız gibi firmamızın sadece üretim ve satışta değil, satış sonrası hizmetlerde de sektördeki öncü konumunu sürdürmektir.” dedi.

Kanepeden modüler mobilya takımlarına, oturma gruplarından yatak, baza ve başlıklara kadar kendine özgü tasarımları 40’dan fazla ülkeye ihraç ettiklerini belirten Hınçal, Karya Yönetim Danışmanlığı ile birlikte sürdürülen eğitim programı hakkında bilgi verdi.

Mükemmel Müşteri Deneyimi Yaşatma Programı başlıklı eğitim çalışmasına sevkiyat ve teknik servis ekiplerinin katıldığını belirten Hınçal, programın Yağmur Akademi bünyesinde sürdürüldüğünü kaydetti. Akademi’de, Yağmur Mobilya’nın üretimden satış ve pazarlamaya kadar olan tüm bölümlerinde görev alan personelin, daha nitelikli hizmet vermelerini sağlayacak programların sürdürüleceğini anlatan Kadir Korhan Hınçal şöyle dedi: “Yağmur Akademi, personelimizin bir yandan kişisel gelişimlerini güçlendirmesine vesile olurken diğer yandan da hedefimiz olan mükemmel müşteri memnuniyetini gerçekleştirmeye yönelik olacaktır. Kurulduğu günden bu yana geçen yaklaşık 40 yıllık süre içinde sektörde daima ilklerin ve yeniliklerin tasarlayıcısı, üreticisi olan ve bu yönüyle örnek alınan Yağmur Mobilya’nın bu özelliğini sürekli kılmak istiyoruz. “

Kadir Korhan Hınçal, programın çok yararlı ve verimli geçtiğini de kaydetti. Uzmanlar tarafından müşteri memnuniyetinde mükemmeli yakalamanın sırlarının anlatıldığı eğitim sonrası katılımcılar birlikte anı fotoğrafı çektirdi.