Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nün atış poligonunda 6 Haziran'da meydana patlamada yaralanan ve daha sonra Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Hacı Canan Coşkun'un ailesine Yağmur Mobilya yöneticileri tarafından bayram ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında Yağmur Mobilya tarafından şehit ailesine bir köşe takımı hediye edildi.

Mobilya sektöründe 40 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren ve Türkiye’de gerçekleştirdiği birçok ilk nedeniyle örnek alınan marka olan Yağmur Mobilya’nın Perakende Mağazalar Koordinatörü Korhan Hınçal ve Yağmur Mobilya Mağaza Yöneticisi Funda Genç, Hacı Canan Coşkun'un Adana'da yaşayan ailesini ziyaret ederek, baş sağlığı dileğinde bulundu.

Beraberlerinde getirdikleri bir köşe takımını da şehit ailesine armağan eden Yağmur Mobilya yöneticilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür eden şehit eşi Fatma Coşkun, acıların paylaştıkça azaldığını belirterek, "Bu ziyaret beni ve çocuklarımı çok mutlu etti. Burada önemli olan hatırlanmak. Eşim de tüm şehitlerimiz de başımızın tacı. Onlar ölmedi, şehitlik mertebesine ulaştı. Onları yüreğimizde taşıyoruz. Bu ziyaret bizi hem sevindirdi hem duygulandırdı. Yağmur mobilyaya teşekkür ederiz" dedi.