Türkiye’de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, konsept mağazalar atağını sürdürüyor. Şanlıurfa merkezi ile Adana’nın Yüreğir ilçesi Kozan Yolu’nda iki yeni mağaza daha açan Yağmur Mobilya, konsept mağaza sayısını 19’a çıkardı.

Adana ile Düzce’de bulunan üç ayrı tesisinde, deneyimli, kalifiye teknik ve yönetici kadrosu, elektronik makineleriyle dünya standartlarına uygun üretim yapan Yağmur Mobilya’nın Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, “Bu mağazalarımıza gelecek ay içerisinde değerli iş ortağımız ile birlikte Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde bir yeni mağaza daha ekleyeceğiz.” dedi.

2015 yılında mağazalaşma hedeflerini 7 ay bitmeden büyük oranda gerçekleştirdiklerini ve 2016 yılı için de oldukça umutlu olduklarını kaydeden Umut Yüksel Demirci, “Bu yeni mağazalaşma süreci ile birlikte müşteri memnuniyetlerini oldukça arttırdığımıza inanıyoruz. Mağazalarımızda yapılan anketler de bu görüşümüzü destekliyor. Mağazaları ziyaret eden müşterilerimiz, mağaza konseptini, ürünlerin tarzını-tasarımlarını ve kumaş çeşitlerini çok farklı bulduklarını belirtiyorlar. Zaten memnuniyetlerini de Yağmur ürünlerini tercih ederek gösteriyorlar.” dedi.

“Bizleri tercih eden tüketicilerin bu memnuniyetlerini duymak çok heyecan verici ve bizleri gelecek projeleri için motive ediyor.” diyen Yağmur Mobilya Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mobilya algısını ve hangi yönde geliştiğini sürekli sorgulayıp, takip için bağımsız araştırma şirketlerinden destek alıyoruz. Dünya genelinde mobilya tasarımında yaratıcılık sınırlarının nereleri, nasıl zorladığını takip ediyoruz. Bununla birlikte ‘Bize özgü modelleri nasıl tasarlarız’ düşüncesiyle sürekli yenilik arayışlarının devam ettiriyoruz. Bu yenilikçi araştırma çabası da Yağmur Mobilya farkını ortaya koyuyor”