Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin dünya evine girecek çiftlere destek vermeye devam ettiğini söyledi. Yaşar, “Yenimahalleli hemşerilerimizin acı, tatlı günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. 7 yıldır devam eden bu projemizle 2 bin 200 çiftin kuaför masraflarını karşıladık. Çiftlerimizin mutluluklarına bir nebze de olsa katkı sağlanmaktan büyük haz duyuyoruz.” dedi

Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar'ın yaptığı yazılı açıklamada dünya evine girecek genç çiftlere belediye olarak destek vermeye devam edildiğini ifade etti. Yenimahalle Belediyesi, 7 yıl önce hayata geçen proje ile gelinlerin saç ve makyaj masraflarını üstlenerek çiftlere düğün hediyesi veriyor. İmaj Velon ve Maviay Güzellik Merkezi ile ortaklaşa yürütülen hizmetten bugüne kadar 2 bin 200 çift faydalanırken, gelinlerin saçı ve makyajı usta ellerde şekilleniyor. Yeni bir yuva kurarken yeterince masraf yapan çiftlere bu hizmet ilaç gibi gelirken kuaförler düğünün yıldızı gelinlerin güzelliklerine güzellik katıyor.

Kuaför Murat Uzunoğlu, böylesine anlamlı bir projeye Yenimahalle Belediyesi ile birlikte hayat veriyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Genç çiftler ise bu mutlu günlerinde kendilerine destek veren Yaşar’a teşekkür etti.