Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, terminal esnafı ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, referandum çalışmaları kapsamında şehirlearası otobüs terminalinde esnaflarla buluştu. Başkan Yanılmaz, esnaflara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile oylanacak maddelerin içeriğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Terminal esnafından referandumda evet çıkması yönünde destek isteyen Başkan Yanılmaz, bu tarihi oylamada bir oyun bile çok kıymetli olduğunu ve asla heba olmaması gerektiğini söyledi.

Terminal esnafının ve işletmecilerinin bir araya gelerek bir dernek çatısı altında toplanma kararı almış olmalarından dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Yanılmaz," Şuan gözlemlediğim kadarıyla terminalde çalışan esnaf kardeşlerimiz 16 Nisan’da evet kararı etrafında fikir birliği oluşturmuş durumdalar. Bu tarihi seçimin ülkemiz açısından ne kadar hayati olduğunun ve ülkemiz önündeki bütün engelleri kaldıracağının bilincindeler"dedi.

Elazığ şehirlerarası otobüs terminalinin bundan önceki hali ile şu anki hali arasında birçok değişikliğin olduğunu aktaran Başkan Yanılmaz, yaptıkları yatırımlarla, temizlik ve güvenlik çalışmalarıyla Elazığ’a yakışan bir terminal haline getirdiklerini kaydetti.