Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, hastanede hem hastaları hem de doktorları ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Medical Park Elazığ Hastanesini ziyaret eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, doktorların tıp bayramını kutlarken, hasta vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hastanenin Genel Müdürü Op.Dr. Mahmut Yıldız, "Bizler vatandaşlarımızın sağlığı için hizmete devam edeceğiz. Ziyaret dolayısıyla şahsım ve hastane çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Özellikle hasta yakınlarının daha duyarlı davranması gerektiğini ve doktorlara karşı anlayışlı yaklaşmaları gerektiğini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Doktorlarımızın yaptığı iş kolay değil. Onların sağlığı bizim sağlımız demektir. Dolayısıyla hastalarının iyileşmesini isteyen hasta yakınları lütfen hekimlerimize karşı daha anlayışlı olsun” dedi.

Elazığ’daki hastanelere özellikle çevre illerden çok sayıda hastanın geldiğini belirten Başkan Yanılmaz, Elazığ’ın bulunduğu bölgede adım adım sağlık merkezi olma yolunda ilerlediğini kaydetti.

Şehir hastanesinin de tamamlanmasıyla birlikte Elâzığ’ın bölgesinde adeta yükselen bir değer halini alacağını söyleyen Başkan Yanılmaz, bununda şehrimizin geleceğine yönelik önemli bir kazanım sağladığını belirtti.