Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Baskil kayısısının tanıtım noktasında daha ileriye taşınması gerektiğini belirtti.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ve beraberindeki heyeti ağırladı. Burada açıklamalarda bulunan Yanılmaz, Baskil’in, şehrin gelişme noktasında önemli bir ilçe olduğunu ifade etti. Yanılmaz, “Baskil ilçemiz gönlümüzde geniş bir yere sahiptir. Baskil şehrimizin gelişimi noktasında önemli bir ilçemizdir. Baskil kayısısını tanıtım noktasında daha ileriye taşımamız, katma değerini yükseltmemiz gerekiyor. Ham haliyle x fiyata sattığınız ürünü, ileri ürün haline getirerek 5x fiyata satarsınız. Bizlerin Baskil kayısısını ileri ürün haline getirerek, pazarlamayı başarmamız lazım” dedi.
Yanılmaz’ın her zaman ilçelerinin sorunlarına duyarlılıkla yaklaşarak, yanlarında yer aldığını aktaran Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ise, ilçesini sorunları ve çözümleri noktasında tecrübeleriyle kendilerine yol gösterdiğini ve katkı sağladığını söyledi.