PTT 1. Lig’de mücadele eden Vartaş Elazığspor’da, istifa sonrası boşalan başkanlığa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş aday oldu.
Vartaş Elazığspor’da 17 Mayıs tarihinde yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş basın toplantısı düzenledi. Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, kendisinin Elazığspor’a başkan adayı olduğunu söyledi.
Üzerinde yaşamaktan gurur duydukları aziz şehir Elazığ’ın ortak değerleri ve hassasiyetleri olduğuna vurgu yapan Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, “Bunlardan biride Elazığspor’dur. Elazığspor üzerinde farklı düşünce ve hesapların yapılamayacağı, bu şehirde yaşayan herkesin ortak değeri, paydası ve sevdasıdır. Bu takım geçmişte en zor süreçlerden geçerek inançla, kararlılıkla ve adanmışlık duygusuyla yokluklar içinde de olsa süper lige çıkmış ve bu şehri onur gurur ve başarıyla temsil etmiş bir takımdır. Elazığspor her türlü polemiğin ve tartışmanın aracı olmaktan uzak başarılarının ve şampiyonluğun öznesi olan bir takım olmalıdır” dedi.
“ELAZIĞSPOR’U ORTAK AKILLA YÖNETMEYE TALİBİZ”
Elazığspor ile ilgili her dönemde hemşerilerinin ortak akıl etrafında buluşması ve başarılara odaklanmasının kendilerine örnek teşkil ettiğini aktaran Karataş, “Bu durum bizleri böylesine onurlu bir göreve talip olmaya itmiştir. Sizlerin desteği ve Elazığspor delegelerinin de teveccühleriyle Elazığspor başkanlığına aday olduğumu açıklamak istiyorum. Bizler ekibimizle birlikte geçmişe bakan ve takılan değil geleceğe odaklanan ve başarıları hedefleyen bir yönetim sergilemeye talibiz. Bizler Elazığspor’u hep birlikte ve ortak akılla yönetmeye talibiz. Elazığspor’u sadece Elazığ’da yaşayan hemşerilerimizin değil, il dışında ve yurt dışında yaşayan bütün hemşerilerimizin sahipleneceği bir takım haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.