Elazığ’da bayan kuaförleri ve güzellik uzmanlarına kalıcı makyaj eğitimi verildi.
Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası’nın organize ettiği programda kuaför ve güzellik salonu işletmecileri ve çalışanlarına İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın Kurtönal tarafından kalıcı makyaj eğitimi verildi. Eğitim Bir-Sen Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın Kurtönal ve davetliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığının gözetimi altında faaliyet gösterdiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, "Burada güzel bir dayanışma örneği görüyorum. Burada verilen eğitimler her zaman önem verdiğimiz faaliyetlerdir. Çünkü hayat boyu öğrenme devam etmektedir" dedi.
Program, İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın Kurtönal’ın kalıcı makyaj konusunda eğitim vermesiyle sona erdi.