Elazığ’da kadınlardan sonra erkeklerde belediyenin ücretsiz spor merkezlerinden faydalanmaya başladı.
Elazığ Belediyesi’nin Ataşehir ve Mustafapaşa mahallelerinde bulunan spor merkezleri kadınlardan sonra erkeklere de hizmet vermeye başladı. Kadınlara gün içerisinde 08.00 ile 16.00 arasında hizmet veren spor merkezleri Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz talimatıyla 17.00 ve 22.00 saatleri arasında erkeklere açıldı. İlk günden itibaren erkeklerin de ilgi göstermesinin ardından başlatılan çalışma ile 3 mahalle de de yerler belirlenerek yeni spor merkezleri kurulması için belediye harekete geçti.
Ataşehir Mahallesinde bulunan spor merkezinde hem inceleme hem de spor yapan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Spor merkezlerimizde gündüz kadınlar için seanslarımız var. Akşamdan itibaren ise erkekler için seanslar başladı. Ben tüm kadınlarımızı ve kızlarımız gündüzleri, erkeklerimizi de akşamları spor yapmaya davet ediyorum” dedi.
Kentin değişik mahallelerinde de yeni spor merkezlerini açmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yanılmaz, ter, stres atmak ve vücudu sağlıklı tutmak için spor merkezlerine herkesi beklediklerini kaydetti.