Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Hollanda’nın tavrına tepki gösterdi.

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar, Hollanda’nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yönelik tavrını kınadı.

Haçlı ordularının şiddetle Türkiye’nin üzerine geldiğini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, sahte medeniyetin temsilcisi Avrupa ülkelerinin Türkiye’nin diplomatik pasaport taşıyan yetkililerine yaptığı hayasızca saldırıları kınadıkları söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanına yapılanı Türk milletine yapılmış olarak kabul ettiklerini ifade eden Kenç, “Bakanımıza yapılan bu çirkin saldırılar 80 milyon Türk milletine yapılmıştır. Cesurun bakışı korkağın kılıcından keskindir deyimini yerine getiren bu millet, Hollanda polisinin yüzüne bakarak onların çaresizliğini gördü. Bu millet erkeğiyle kadınıyla dik durur, hiçbir zaman devletsiz ve hükümetsiz kalmamıştır. Bu millete kimse boyunduruk vuramaz” diye konuştu.