Elazığ Belediyesi’nin önemli sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Hayır Çarşısı, “Sen de Uzat Elini" sloganı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.
İhtiyaç sahibi vatandaşların yüreklerine dokunmak ve İnsanlar arasında kardeşlik köprüleri kurmak adına hayırsever işadamlarının İstanbul’dan gönderdikleri yardım kolileri, vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek üzere Hayır Çarşısı raflarında yerini aldı. Yardımsever vatandaşların desteğiyle her geçen gün daha fazla kişiye ulaşan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, gıdadan bay-bayan ve çocuk giyimine, beyaz eşyadan mobilyaya geniş bir ürün yelpazesiyle ihtiyaç sahiplerinin umudu olmaya devam ediyor. Bu düşünceden hareketle, duyarlılık gösteren ve yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşların gönderdikleri bay-bayan giyim, mobilya, beyaz eşya, erzak ve gıda yardımları Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı’na gelmeye devam ediyor.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Hayır Çarşısı’nın vatandaşların yardımıyla her geçen gün daha da güçlendiği belirtilerek, Hayır Çarşısı’na bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın, ALO 153 Beyaz Masa ve (424) 225 19 21 Nolu telefonla irtibata geçmeleri gerektiği kaydedildi.