Elazığ İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere yardımda bulundu.
15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Başbakanlık tarafından bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Şehit ve gazi olan güvenlik güçleri ile vatandaşların ailelerinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu da bu kapsamda 50 bin TL bağışta bulundu. Necip İlhan başkanlığındaki İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları bağışın dekontunu Vali Murat Zorluoğlu’na takdim etti.
İzzetpaşa Vakfı Başkanı Necip İlhan, amaçlarının 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşların ihtiyaçların karşılanmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak olduğunu söyledi.
Yardım hesabında toplanan kaynağın 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağın belirten Vali Murat Zorluoğlu, kendilerini ülkenin milli birliğine ve demokrasinin korunmasına adayan bu insanların geride bıraktıklarının ve emanetlerinin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti.