Elazığ’da yıldızlar, küçükler, minikler ve açık kategorilerinde yapılan satranç turnuvasında dereceye giren oyunculara ödül verildi.
Türkiye Satranç Federasyonu ve bir alışveriş merkezinin ortak koordinatörlüğünde 16, 17, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde yıldızlar, küçükler, minikler ve açık kategorilerinde yapılan turnuvada dereceye giren oyunculara ödül töreni yapıldı. Alış veriş merkezinde yapılan ödül törenine, Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Didem Yılmaz Aydın, alış veriş merkezi genel koordinatörü Aykut Arslan, yarışmacılar ve aileleri katıldı.
Satranç organizasyonuna çok sayıda sporcunun ve velinin iştirak ettiğini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Didem Yılmaz Aydın, “İlimizde ilk defa bir alış veriş merkezinde satranç turnuvası organize ettiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Bu turnuvalar devam edecek. Bu ilimizin ilk özel turnuvasıydı. Biz Türkiye Satranç Federasyonu’na bağlı olmak üzere haftada yaklaşık 2, 3 tane organizasyon yürütüyoruz” dedi.
Satranç turnuvasının coşkulu ve güzel olduğunu söyleyen alış veriş merkezi koordinatörü Aykut Arslan, “Bu tür sporlara, sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapmak alış veriş merkezi adına bizleri çok mutlu ediyor. Yaptığımız işi gerçekten taçlandırıyor. Bu tür aktivitelerimiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.