İzmir Adliyesine yönelik hain saldırıda büyük bir katliamı canı pahasına önleyen kahraman şehit polis Fethi Sekin’in adı, Elazığ’da mesire alanına verildi.

Elazığ’da 159 bin 500 metre karelik bir alana sahip Zafran Mesire alanı, yeni adıyla gönüllerin yıldızı olacak. İzmir Adliyesi’ne yönelik hain terör saldırısını tek başına canı pahasına önleyerek, şehadete yürüyen Elazığ’ın kahraman evladı polis memuru Fethi Sekin’in adı, Belediye Meclisi’nde alınan kararla Zafran Mesire alanına verildi.

Bünyesindeki bir çok kompleks barındıracak olan mesire alanını Nisan ayında hizmete sunacaklarını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şehit Fethi Sekin’in adının burada sonsuza kadar yaşatılacağını söyledi.

Bugün olduğu gibi gelecek nesillerinde Fethi Sekin’i tanıyacağını ifade eden Yanılmaz, “ Onun destansı mücadelesinden feyz alacaktır. Elazığ’ın ve aynı zamanda tüm Türkiye’nin gururu şehidimiz Fethi Sekin’in adının yaşatılması ve onun sahip olduğu ruhun her daim canlı tutulması için şehrimizin geleceğine yönelik önemli bir yatırım olan Zafran Mesire alanının adını Fethi Sekin Mesire Alanı olarak düzenledik. Böylece şehidimizin adını sonsuza dek yaşatmış olacağız” dedi.