Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Sivrice ilçesinde incelemelerde bulundu.
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Sivrice ilçesinde yapımı devam eden İlçe Kaymakamlık binası ve Belediye Başkanlığı binasında incelemelerde bulundu. Zorluoğlu’na, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut ve Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve İlçe Belediye Başkanı Ebubekir Irmak eşlik etti.
Sivrice’ye son birkaç yıldır kamu hizmeti bakımından ayrıcalıklı davrandıklarını belirten Vali Murat Zorluoğlu, "Milletvekillerimiz, Sivrice’nin turizm potansiyelini gördükleri için bize hep destek oldular. Bu yatırımların bu ilçeye gelmesinde vekillerimizin sıkı takiplerinin çok büyük payı var" dedi.
Yapımı devam eden hükümet konağının ilçeye yakışacağını aktaran Zorluoğlu, "Bu bina belediye, kaymakamlık ve diğer merkezi idare kuruluşlarına bir bütün olarak Sivriceli vatandaşlarımıza hizmet verecek. Yapılan yeni parklar, alt yapı çalışmaları ve üst yapı çalışmalarıyla inşallah Sivrice kısa bir süre içinde bütünüyle yeni bir çehreye kavuşacak" diye konuştu.
Vali Zorluoğlu ile beraberindekiler, daha sonra, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Hazarbaba Kayak Merkezi yolunun asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’ndan bilgi aldı.