AK Parti Elbistan İlçe Teşkilat Başkanı Yunus Kaan Kısaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetecilere plaket takdim etti.

Kısaca, Elbistan Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri'nde ilçede görev yapan muhabirlerle bir araya geldi.

Basın mesleğinin zorluğuna değinen Kısaca, halkın doğru bilgilendirilmesi için basın mensuplarının önemli sorumluluklar üstlendiğini belirterek, "Bugüne kadar yaptığınız gibi bundan sonra da güzel haberler yapmanızı diliyorum. Ülkemiz ve ilçemiz çok gelişti. İnsanlar eskiden kulaktan kulağa günler sonra yaşanan olayları duyabiliyordu. Şimdi dünyada bilgi, basın yayın ve sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile anlık duyulmaktadır. Basın sektöründe görev yapan herkes bilginin doğru bir şekilde insanlara ulaşmasını sağlamak adına büyük emek sarf etmektedir" dedi.

Basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayan Kısaca, "Güzel ve mutlu haberler okumak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Etkinliğe, ilçede görev yapan basın mensupların, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan ve Hacı Götürler, Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, İğde Belediye Başkanı Hüseyin Marangoz ve parti yönetimi katıldı.