Elbistan ilçesinde, 6 yıl önce oğlu ile bir arkadaşının cinayete kurban gittiğini belirten baba, hem can güvenliğinin olmadığını hemde oğlu ile arkadaşının cinayet zanlılarını aradığını söyledi.

Elbistan ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Ramazan Tekin, 26 Mart 2011'de Akbayır Mahallesi Akpınar mevkisinde meydana gelen cinayet olayının halen çözülemediğini belirtti.

Baba Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun ve arkadaşının katillerinin biran evvel bulunup adalet önünde hesap vereceği günü beklediğini söyledi.

Konuyu Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığa da taşıdığını dile getiren Tekin, "Oğlumun ve arkadaşının öldürülmesi olayının üzerinden 6 yıl geçti. 13 celse görüşülmesine rağmen halen olayı gerçekleştirenler bulunamadı. Olayın gerçekleştiği otomobil içerisinde ve olay yerinde birçok delil ve emare olmasına rağmen suçlu veya suçlular tespit edilmedi. Olay yerinde DNA'sı ve parmak izi bulunan bir kişi de halen serbest gezmektedir. Bu cinayeti işlerin adalet önünde cezalandırıldığını görmek bir baba olarak tek isteğim ve arzumdur. Adaletin er yada geç tecelli edeceğinden şüphemiz yok. Biran evvel bu olayın çözülmesini istiyoruz." diye konuştu.

Tekin, bu cinayetten dolayı can güvenliğinin de olmadığını da sözlerine ekledi.