Elbistan ilçesine bağlı Doğan beldesinde başarılı belediye meclis üyeleri ve personel plaket ile ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği, 30 Mart yerel seçimleri öncesi son oturumu yaptıklarını gündem maddesi olmadan yaptıklarını belirtti.

Mezdeği, Mart ayı olağan meclis toplantısı son oturumunda, meclis üyelerine ve çalışan personelin görevleri süresince verdikleri hizmetlerden dolayı plaket ile ödüllendirdiklerini ifade ederek şunları kaydetti:

"Büyükşehir yasasından dolayı beldemiz Elbistan ilçemizin mahallesi oldu. Son meclis toplantımızın herhangi bir gündem maddesi yok. Fakat 10 yıllık hizmet süresi içerisinde yaptığımız çalışmalar ortadadır. Personelim ve bizler bir hizmetkar olarak çalıştık. Sulama suyu problemini çözdük. Beldemizin alt yapı sorununu hallettik. Belde içerisinde ana ve ara yollarımızı yaptık. Kaldırım ve ağaçlandırma çalışmaları yaptık. İnsanlar kışın çamurdan yaz döneminde tozdan kurtuldu.  Bu kadar hizmetin sonunda işçilerimizin maaş ödemelerinde en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Belediyemizin sadece altyapı çalışması için kullandığı kredi borcu vardır. Onun dışında belediyemizin tek kuruş borcu yokr"

Mezdeği, belde nüfusunun 3 bin 800 olduğunu getirilen hizmetlerin ise 15 bin nüfusa rahat yeteceğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından belediye meclis üyeleri ve başarılı personellere plaketleri takdim edildi.