Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Ceyhan Nehri'ne düşerek kaybolan 20 yaşındaki Murat Bolat'ın cesedi, 6 gün sonra bulundu. Maraş Gündemiyle ilgili son dakika haberler haber46'da.

 Edinilen bilgiye göre, Ceyhan Nehri'nin Battalgazi Mahallesi'nden geçen bölümünde 20 yaşındaki Murat Bolat, 6 gün önce arkadaşları ile birlikte köprü altında uyuşturucu madde kullanırken iddiaya göre rahatsızlandı.
Bolat'ın durumdan korkan arkadaşları, olay yerinden ayrıldı. Bolat'ın kaybolduğunu gören arkadaşları suya düştüğünü düşünerek ailesine haber verdi. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, 112 acil servis ekibi, itfaiye ve AFAD personeli ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Ekibinde görevli 4 polis, arama başlattı.

Dalgıçlar suya düşen genci 200 metre ileride buldu.

Sudan çıkartılan gencin cesedi Elbistan Devlet Hastanesi morgunda yapılan savcılık incelemesinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. 

Oğlunun 6 gündür kayıp olduğunu bildiren baba Halis Bolat, "Arkadaşları ile uyuşturucu madde kullanmak amacıyla Ceyhan Nehri üzerindeki bu köprünün altında gelmişler. Arkadaşları onu en son burada bırakmışlar. Oğlum rahatsızlandığı için korkup kaçtıklarını söylediler. Geri döndüklerinde ise Murat'ın olmadığını ve suya düşmüş olabileceği düşüncesiyle de korkup kimseye bir şey dememişler. Bunu öğrendim. Durumu polise bildirdim" dedi.