Elbistan Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma törenin de Halk Ekmek Fabrikası'nın bahçesine yapılan ahşap 2 katlı sosyal tesisin de açılışı gerçekleştirildi.

Tesisin açılışı, Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Başkanı Nevzat Pakdil, milletvekili Sıtkı Güvenç, Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Özcan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Sönmez tarafından yapıldı. 

Belediye Başkanı Durmuş Küçük, tesisin açılışında yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı dönemdeki yaptığı eserlerden örnek aldıklarını söyledi.

Belediyenin halka açık sosyal tesislerine bir yenisini daha eklediklerini belirten Durmuş, "Kendi imkanlarımızla mütevazi bir yapı ortaya çıkarttık. İnsanlar Ceyhan Nehri'nin kenarında burada sabah kahvaltısı yapma imkânı bulacaklar. Halkımız zamanlarını bu nezih yerde geçirecek. Güzel bir köşe oluşturduk" ifadesini kullandı.

Tesisi inceleyen Pakdil ise "Ceyhan nehrinin kenarı bu proje ile en iyi şekilde değerlendirilmiştir. Sosyal tesisin halka açık olması insanların birbirleri ile kucaklaşması ve kaynaşmasına vesile olacaktır" dedi.

Milletvekili Sıtkı Güvenç de "Başkanımız, Ceyhan Nehri'nden azami derece istifade etmiş ve kenarına çok güzel bir tesis yapmış. İlçe halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

Açılış töreninin ardından halkla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.