KASKİ'den yapılan açıklamaya göre, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok, Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Çetin Hurşitoğlu ve KASKİ Elbistan Şube Müdürü Doğan Soner Demirci, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'u makamında ziyaret etti.
Akkoyun, ziyarette, 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi’nin bölge adına çok önemli bir yatırım olduğunu, 2016'nın sonlarına doğru hizmete açılmasının planlandığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin de bu süreçte yatırıma büyük destek sunacağını ifade eden Akkoyun, "Elbistan ile ilgili KASKİ'nin çok önemli projeleri var. Hayata geçtiği zaman birkaç kademeli bir iyileştirme olacak. Vatandaşlarımız kaynak suyu içecek, cazibeli olacak, elektrikten tasarruf sağlanacak. Bu sayede vatandaşa yansıtılan meblağ düşecek. Bunun yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç'tan hastanemizin altyapı işlemlerinin tamamlanmasını talep ettik. Konuya gerçekten çok hassasiyet ile yaklaştılar. Görüşmenin hemen akabinde gerekli talimatlar verildi. Elbistan'a ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Buda bizi mutlu ediyor."

Ziyaretin ardından, Kaymakam Akkoyun ve KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok, Elbistan Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.