Elbistan ilçesinde Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik kültür, spor ve eğitim kursları açılacağı bildirildi.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlik merkezi bünyesinde açmayı planladıkları yaz kursları için kayıtların başladığını belirtti.

Yılmaz, açılması planlanan kursların çok yönlü olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Kurum olarak gençlerimize ve minik öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet sunmak için yaz tatili boyunca mesaimiz devam edecek. Ayrıca talep olması durumunda öğrencilerimiz için Osmanlı Türkçesi, gitar ve bağlama kursları ile beden eğitimi öğretmenliğine hazırlananlar için hazırlık kursları planlıyoruz. Kayıtlarımız bu hafta itibariyle başladı. Gençlerin bu imkanlardan ücretsiz olarak faydalanmaları için yapmaları gereken tek şey müdürlüğümüze kayıt yaptırmalarıdır"

Amaçlarının yaz tatili boyunca çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, eğlenerek eğitimlerine katkı sunmak olduğunu kaydeden Yılmaz, gençlerimizin ibadethaneleri ve kültürleri tanımaları amacıyla cemevi ve cami ziyareti gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.