Elbistan KaymakamıTuncay Akkoyun, görevine başladı.

Son yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Elbistan ilçesine tayini çıkan Akkoyun, gazetecilerin ziyaretinde yaptığı açıklamada, 3 yıldır Türkoğlu ilçesinde görev yaptığını söyledi.

Elbistan'da göreve başlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Akkoyun, şunları kaydetti: "Elbistan kapasite olarak daha gelişmiş ve nüfus olarak daha büyük bir yer. Elbistan, Kahramanmaraşımızın kapasite olarak en büyük ilçesidir. Gelişmiş, ekonomisi canlı, sosyal münasebetleri ve sosyal imkanları daha iyi. İnşallah bizlerde bu gelişmişliği daha üst sıralara, daha üst yerlere taşıma noktasında elimizden gelen bütün katkıyı ve desteği sağlayacağız."

Elbistan'da taş üstüne taş koymak isteyen herkesin yanında olacağını vurgulayan Akkoyun, vatandaşlara devletin şefkati ve güler yüzünün gösterilmesi noktasında çalışanlarla birlikte gayret edileceğini ifade etti.

Akkoyun, insan ayrımı yapmadan vatandaşlara kapısının açık olduğunu belirterek, "Hatta sohbet etmek isteyen vatandaşlarımız olur ise mutlaka bekleriz" ifadesini kullandı.