İstanbul'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Elbistan ve Çevre Köyleri Derneğibaşkanı ve üyeleri ile yine İstanbul'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş TATLIDER başkanı ve üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ziyaretten çok büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde bulunan çalışmalar hakkında bilgi verdi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın her geçen gün daha fazla hizmete ihtiyacı bulunduğuna işaret ederek, devlet yatırımlarının artırılması gerektiğini vurguladı.

Ülkenin dört köşesinde, her yerinde görev yapan ve ülkesine değerli hizmetler veren Kahramanmaraşlının, birbirlerine sahip çıkmasının çok memnuniyet verici bir durum olduğunu hatırlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Dernek ve vakıfların kaynaşma, birleşme ve buluşma gibi faaliyetler konusunda çok önemli görevler üstlendiğini sözlerine ekledi.

İstanbul'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Elbistan ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Nihat Yılmaz ve yine İstanbul'da faaliyet gösteren Kahramanmaraş TATLIDER Başkanı Ali Kara da, Kahramanmaraş'a ve Kahramanmaraşlılara her alanda sahip çıkılması gerektiğini bildirdi.