Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Elbistan ilçesine yapılacak sentetik çim çalışması için yer tesliminin yapıldığını bildirdi

Kabakçı, ilçeye ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sentetik çim sahaya yapımı çalışmasına yakın zamanda başlayacağını söyledi.

Yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını belirten Kabakçı, şunları kaydetti: "Elbistan'a spor tesisi kazanımları adına güzel işler yaptığımız kanaatindeyim. Elbistan ilçesinde şuan Gençlik Merkezi, sentetik çim saha ve akabinde mevcut çim sahanın iyileştirmesini yapacağız. Tribün konusunda bir çalışmamız olacak. 240 günlük bir sürede de sentetik çim sahayı bitirmeyi hedefliyoruz. Elbistan Belediyespor ve amatör spor takımları olmak üzere bu tesisten faydalanacaklardır. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek."

2013 yılı yatırım programında olmayan sentetik sahaçalışmasının AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın desteği ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Kabakçı, "Elbistan'a acil gerekli olan sentetik çim sahasını çok hızlı bir şekilde kazandırmamız lazım. Gençlik ve Spor Bakanlığımız alanında çok hızlı hareket eden bir kurum oldu. Bu desteği bize veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a teşekkür ederiz" dedi.