Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, ilçe ziyaretleri kapsamanda Elbistan Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Son yayınlanan kararnameyle Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Adalar, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve personelle bir süre sohbet ederek yapılan faaliyetler ile ilgili brifing aldı.

Adalar, Kahramanmaraş'a atanalı kısa zaman olduğunu ancak tanıdıkça da daha bir istek ve şevkle görev yaptığını belirterek, personelden vatandaşın polise olan güvenini daima tazeleyerek ve perçinleyerek görev yapmalarını istedi.

Kent genelinde huzur ve güvenin seviyesinin yüksek olmasının sevindirici olduğuna işaret eden Adalar, şunları kaydetti:

“Önceliğimiz mahalli idareler seçimleri, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanmaları amacıyla polis olarak bütün tedbirlerimizi maksimum seviyede aldık. Bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Amacımız huzur ve güven ortamında vatandaşlarımızın hangi siyasi partiye oy vermek istiyorsa kullanabilmelerini sağlamaktır. Bilindiği üzere önümüzde Nevruz programı var. Diğer merkezlerde olduğu gibi burada gergin geçmiyor. Burada huzur ve güvenin seviyesi fevkaladedir."

Adalar, Elbistan ilçesinde en kısa zamanda mobese sistemi çalışmalarının tamamlanacağını sözlerine ekledi.