Saadet Partisi Elbistan İlçe Teşkilat Başkanı Ali Eminoğlu, Türkiye'nin milli görüş belediyeciliğine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Eminoğlu, partisinin ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, Saadet Partisi Elbistan Belediye Başkan adayının Sami Polat olduğunu açıkladı.

Ülkede huzurlu bir seçim dileyen Eminoğlu, "Siyaset arenası hırçın başladı. Bu hırçınlık inşallah sonuna kadar gitmez. Bütün partili kardeşlerimize sabır tavsiye ediyoruz. Mevcutta ön planda yer alan partilerin birbirlerinden farkı yok. Elbistan'da iki adayı da tanıyoruz. Elbistan için yaptıkları çalışmaları ve projeleri gördük. Milli görüşün belediyecilik anlayışı bu belirttiğim partilerde yok. Bizim belediyecilik anlayışımız bunların çok çok fevkindedir" dedi.

Belediye Başkan adayı Sami Polat ise bundan sonra hesapların Saadet Partisi ve diğerleri üzerinden yapılacağını kaydetti.

30 Mart'a kadar doğru bildiklerini halka anlatıp seçim sürecini en temiz şekilde sürdüreceklerini dile getiren Polat, "Hiç kimsenin şahsı hakkında en ufak şekilde konuşmayacağız. Biz sadece kendi yapacaklarımızı anlatacağız" şeklinde konuştu.