Erzincan Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor.
Şehir genelinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrenciler ve huzurevi sakinleri haftanın bir günü kaplıcalardan ücretsiz faydalanabiliyor. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan kaplıcalar da engelli çocuklarımız uzman fizyoterapistler eşliğinde doyasıya eğlenerek, havuzlardan çıkmak istemiyor.
Çocukların mutluluğunun her şeyden daha önemli olduğunu belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy;“Uzun süredir kapalı olan kaplıcalarımız üzerinde çalışmalarımızı tamamlayarak yaklaşık 2.5 ay önce hizmete açtık. Yıl boyu çalıştırabileceğimiz üzeri kapalı havuzlarımız havuzlarda ki su, 5 dakikada boşaltılıp doldurulabiliyor. Açıldığı günden beri yoğun talep olduğunu gördük. Bizler dezavantajlı grupların tesislerimizden istifade etmesini sağlamak maksadıyla rehabilitasyon merkezleriyle görüştük ve haftanın bir günü ücretsiz kullanıma açtık.”dedi.
Rehabilitasyon yöneticileri ve öğrencilerin aileleri ise bu uygulamadan dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve ekibine teşekkür ettiler.