Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şehir genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Erzincan Belediyesi yoğun bir çalışma temposuyla şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalar yürüterek kentte yaklaşık bin günde 100 milyonluk yatırım gerçekleştirdi. Asfalt, kaldırım, yeni yollar, kaplıcalar, Ekşisu, atık yönetimi gibi 6 başlık altında yürütülen çalışmalarla şehir daha modern ve daha estetik bir görünüm kazandı.
Mimar Sinan mahallesinde yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Başsoy ve meclis üyeleri, daha sonra yapımı devam eden Pir Sami Hz. Türbe Cami, Atıksu Arıtma Tesisi, Çadırcı Hamamı, İtfaiye binası ve Ekşisu’da yürütülen çalışmaları incelediler.
Daha sonra bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "Sizlerden aldığımız destekle şehrimizde yaklaşık 1000 günde 100 Milyon TL.lik yatırım yaptık. Yürüttüğümüz çalışmalarla şehrimiz daha modern bir görünüme kavuştu. Ancak yapacaklarımız bununla sınırlı değil. Sırada büyük projelerimiz var. Bunların en önemlileri Dörtyol yayalaştırma ve Raylı Sistem projelerimiz inşallah bu projelerin çalışmalarına en kısa sürede tamamlayacağız.”dedi.